Verkopen

U overweegt uw woning te verkopen. De verkoop zal vaak een belangrijke stap in uw leven zijn. Het vereist dan ook specifieke deskundigheid, zodat u zonder problemen het verkooptraject kunt doorlopen tot aan de notaris. 

Als eerste maken wij een afspraak om uw woning te bekijken en stellen daarna in overleg met u een reële vraagprijs vast. Wij zorgen voor een mooie verkoopbrochure en de woning komt op het internet. Wij regelen bezichtigingen en begeleiden geïnteresseerden door uw woning. Als er een bod wordt gedaan doen wij voor u de onderhandelingen. Als de koop wordt gesloten zorgen wij voor een voorlopige koopakte en regelen de verdere afhandeling. 

Dit is slechts een beknopte omschrijving van onze uitgebreide verkoopbemiddeling. Wij geven u graag een uitgebreide uiteenzetting van onze diensten tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis. 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Verhuren

Ook voor het huren en verhuren van een woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

We hebben veel ervaring en expertise in de bemiddeling bij verhuur van woningen en bedrijfspanden, adviseren u over het opstellen van de prijs en geven u op een andere manier inzicht in de mogelijkheden van uw te verhuren object.


Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Taxeren

We beschikken over een door de Stichting Vastgoedcert gecertificeerde Register makelaar-taxateur in onroerende zaken en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid.

Wij mogen daarom ook alle denkbare taxaties uitvoeren zoals o.a. voor:
hypotheken en financieringen, nationale hypotheekgarantie, belastingen (successie, bedrijfsbeëindiging, etc.), bezwaarschriften WOZ-beschikking, planschade, boedelscheidingen (o.a. echtscheiding)

Indien nodig of gewenst kunnen wij zorgen voor een taxatierapport, dat is goedgekeurd door een validatie-instituut bijv. NWWI of TaxateursUnie.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Aankopen

Uw nieuwe thuis dient vanzelfsprekend met zorg te worden gekozen. Samen met u stellen wij een zoekprofiel op:

Waar wilt u wonen? Hoe groot moet de woning zijn, vrijstaand, rijtjeshuis enz. Hoeveel (slaap)kamers, garage? Hoe hoog is uw budget? Enzovoort.

Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om onze diensten toe te lichten.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]