Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Aan de rand van het bos in het centrum van het fraaie kerkdorp Riethoven worden 4 woningen gerealiseerd. Het betreft het type geschakelde woonboerderij. Vanaf deze plek loopt u zo de natuur in! Tevens in de directe nabijheid van de dorpskern met voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, sporthal, café en uitstekende restaurants. In gemeenschapshuis De Rietstek worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Een unieke kans om vrij te wonen in een prachtig woonhuis (kavel 1)maar toch nabij de voorzieningen die het mooie dorp Riethoven te bieden heeft.

* Er zijn goede ontsluitingsmogelijkheden naar het landelijke snelwegennet (A67 richting Antwerpen en Eindhoven) en de ligging is nabij ASML, het Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus.
Tevens nabij Veldhoven, Eindhoven en Eersel gelegen.
* Kozijnen uitgevoerd in hardhout met isolerende beglazing (HR ++).
* Verwarming middels een individuele luchtwaterwarmtepomp verwarmingsinstallatie welke is uitgerust met een eigen warmtapwatervoorziening. Er zal geen gasaansluiting aanwezig zijn.

Neem voor meer informatie op met ons kantoor: 040-254 3636 of info@vankasteren.nl


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]