Foto 1/2
Foto 2/2

Omschrijving

Dit is uw kans! Op een prachtige plek aan de rand van Veldhoven, in de landerijen, fraai gelegen Ruimte-voor-Ruimte Bouwkavel van circa 1537 m². Op korte afstand van alle voorzieningen van Veldhoven en met goede verbindingen naar snelwegen A2 en A67.

De locatie heeft (nog) geen woningbouwbestemming. Wel is deze locatie door de gemeente Veldhoven aangewezen als plek waar onder voorwaarden één woning zou kunnen worden toegevoegd aan de bebouwingsconcentratie.

Hiervoor dient de bestemming van ‘agrarisch’ naar ‘wonen’ te worden gewijzigd. Dit is alleen mogelijk door toepassing van de zogenaamde ‘Ruimte voor Ruimte Regeling’. Meer uitleg over deze regeling, die noodzaakt tot de aankoop van een zogenaamde is bij ons kantoor op te vragen.

Verkoop vindt uiteraard plaats onder het voorbehoud dat de benodigde bestemmingsplanprocedure succesvol zijn doorlopen. De kosten van het bestemmingsplan, de onderzoeken die daarvoor uitgevoerd moeten worden én van de aankoop van de bouwtitel komen voor rekening van de koper. Met deze kosten is rekening gehouden bij het bepalen van de vraagprijs.

Uiteraard kunnen wij u in dit proces te begeleiden en te assisteren.

De te ontwikkelen bouwkavel betreft een af te splitsen gedeelte van het perceel dat kadastraal bekend is als: Gemeente Veldhoven, sectie C, nummer 4296. Het af te splitsen gedeelte heeft een oppervlakte van circa 1537 m².

In de huidige situatie zijn er 2 schuren aanwezig op het perceel.

Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kernrandgebied' van de gemeente Veldhoven. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel deels de bestemming 'Wonen' en deels "Agrarisch-Kernrand - archeologie 2'.

BIJZONDERHEDEN
• Perceelgrootte circa 1537 m² (exacte afmeting van het perceel dient nog ingemeten te worden door het kadaster)
• Frontbreedte circa 27 m, achterzijde breedte circa 37 m.
• Diepte linkerzijde circa 45,5 meter, rechterzijde circa 49 m.
• In de omgeving vindt men veel variatie aan bossen en vennen, weilanden en akkerbouw tussen de Kempische boerendorpjes.
• Op korte afstand van alle voorzieningen van Veldhoven en met goede verbindingen naar snelwegen A2 en A67.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]