Foto 1/2
Foto 2/2

Omschrijving

Goed onderhouden winkelpand met openbare parkeerplaatsen voor de deur en 9 eigen parkeerplaatsen achter het winkelpand op afsluitbaar terrein, gelegen nabij de oude dorpskern van Veldhoven.

Locatie
Het object is gelegen nabij de oude dorpskern van Veldhoven, hier zijn diverse nationale en regionale winkeliers gevestigd. Op circa 2 km afstand van het object is bedrijventerrein de Run gelegen. Dit bedrijventerrein is circa 154 hectare groot, onder andere ASML, VDL en het Maxima Medisch Centrum zijn op bedrijventerrein de Run gevestigd.

Bestemming
Het vestigen van een kantoor of praktijk behoort tot de mogelijkheden in overleg met de gemeente.

Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid per auto is goed, op circa 2 minuten rijden bevindt zich de Kempenbaan. Via de Kempenbaan zijn bedrijventerrein De Run, de N2/A2 en de ring van Eindhoven gemakkelijk te bereiken.

Per openbaar vervoer
Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op circa 1 minuut lopen bevindt zich een bushalte, via deze bushalte wordt 2x per uur een verbinding van/naar het centraal station van Eindhoven aangeboden.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 228m². Bestaat uit 105m2 winkelruimte en 123 m2 magazijnruimte.

Parkeren
Voor de deur zijn openbare parkeerplaatsen en aan de achterzijde van het object bevinden zich 9 parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 28.800,- per jaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.


Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de eventueel geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Vanaf 1 januari 2016 heeft het CBS het basisjaar voor de CPI verlegd naar 2015 = 100.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg. Op korte termijn.

Verkoop:
Er is een mogelijk tot verkoop van het winkelpand met verhuurde bovenwoning, vraagprijs € 465.000,-- k.k.

Het spreekt voor zich dat slechts een bezichtiging u een gedegen indruk kan geven van dit pand. Graag maken wij met u hiervoor een afspraak.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]