Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

Per direct te huur: volledig gerenoveerd 2-kamer appartement in Veldhoven, het appartement is op de 1e etage gelegen, voorzien van keuken, woonkamer, 1 slaapkamer, dakterras en gezamenlijke fietsenberging.

Het appartement is op de 1e etage gelegen. De toegang is via een gezamenlijk trappenhuis met gestoffeerde trap. Intercom deurbel aanwezig. In de trappenhal is een gezamenlijke bergingsruimte aanwezig voor opslag van o.a. fiets.

INDELING APPARTEMENT:

Binnenkomst vanuit trappenhal in woonkamer/keuken (24 m2). Keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: koel/vriescombinatie, combi magnetron/oven, keramische kookplaat en gootsteen. De woonkamer is voorzien een PVC-vloer (kleur: old oak) en vaste internetaansluiting, TV-aansluiting en WIFI is aanwezig. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot een eigen dakterras van 6,3m x 3,5m voorzien van een bankirai terrasvloer.
Slaapkamer 2,6m x 2,8m voorzien PVC-vloer (kleur: old oak).
Luxe badkamer voorzien van een douchecabine, hangtoilet, wastafel met spiegel, afzuiging en aansluiting voor wasmachine/droger.

BIJZONDERHEDEN
- Appartement volledig gerenoveerd, oplevering 1 Mei 2020.
- Volledig voorzien van kunststof buitenkozijnen met HR++ glas, draai/kiepramen en raamventilatie.
- Energieverbruik: Voor energieverbruik en TV/internet wordt een voorschot berekend van €110,00 per maand. Elektra wordt verrekend op basis van werkelijk verbruik. Gas & water wordt naar ratio verrekend.
- Huurprijs €725,00 per maand.

Het spreekt voor zich dat slechts een bezichtiging u een gedegen indruk van deze woning kan geven.
Graag maken wij met u hiervoor een afspraak.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]