Foto 1/1

Omschrijving

Vorstelijk wonen in hartje Veldhoven!

In het hart van Oud-Veldhoven wordt aan het historische lint van de Dorpstraat het exclusieve bouwplan Residentie “De Veldbloem” gerealiseerd. Het betreft een kleinschalig nieuwbouwproject met een monumentale uitstraling aan de achterzijde begrensd door het groene stroomgebied van “De Gender”.

Het appartementenblok met monumentale uitstraling bevindt zich aan het historische lint van de Dorpstraat. Door de begane grond licht te verhogen maakt het gebouw zich los van het straatniveau waardoor het statige karakter van het pand wordt verhoogd. Het bouwblok volgt de sprong in de rooilijn van de naastgelegen bebouwing waardoor een gevarieerd
straatbeeld ontstaat. Het karakteristieke torentje is een markant baken dat reeds vanaf de Caeciliakerk
in het oog springt. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen met serre en tuin.

Het binnenhof bevat voldoende eigen parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Tevens zijn ter begrenzing
de bergingen van de appartementen opgenomen. De parkeerplaatsen worden omzoomd met groene hagen en bomen zodat het binnenhof een groene uitstraling krijgt.

Bij het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van Residentie “De Veldbloem” wordt uitgegaan van het woonconcept FlexxLiving. Dit wil zeggen dat er o.a. keuze is uit meerdere woningtypes. Tevens zijn er bij de diverse woningtypes verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van indeling en afwerking van de woning.


Algemene informatie

: Dorpstraat 26
5504 HJ Veldhoven
: Van € 389.000 tot € 529.000
Units: 5

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]