Extra info over Van Kasteren

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur - 17:30 uur.
Altijd telefonisch bereikbaar.

 

Van Kasteren Makelaardij

Dorpstraat 16
5504 HH Veldhoven
+31 40 254 3636 info@vankasteren.nl

Neem contact met ons op

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen
William van Kasteren

William van Kasteren

Mijn naam is William van Kasteren
Geboren en getogen in Veldhoven, getrouwd met Monique en vader van een dochter Kiki van Kasteren, inmiddels afgestudeerd als makelaar en een zoon Willem nog studerende. Actief in de makelaardij sinds 1992, begonnen in de zaak van mijn vader, en sinds die tijd vele opdrachtgevers mogen begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. Ik ben realistisch en gemotiveerd, heb een uitgebreid netwerk in de regio en sta bovenal open voor nieuwe ontwikkelingen. Samen toewerken naar een succesvolle transactie en inzetten op een plezierig traject bij de ver -of aankoop van je (nieuwe) woning. Dat is waar ik voor sta!
Jeanette Boeren

Jeanette Boeren

Linda en ik zorgen samen ervoor dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt. Ik ben 22 uur per week werkzaam op kantoor. Wat ik zo leuk vindt aan mijn werkzaamheden, is dat geen een dag hetzelfde is! In 2014 mijn diploma vastgoed en makelaardij behaald en sindsdien werkzaam in de makelaardij met veel plezier. Inmiddels ben ik 2,5 jaar werkzaam bij Van Kasteren Makelaardij.
Naast mijn werk ben ik moeder van 2 kinderen en woonachtig in Vessem (dichtbij Veldhoven) waar ik dagelijks geniet van het buitenleven en onze dieren.
Mijn collega's en ik staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de aankoop, verkoop of verhuur.
Linda Nuchelmans

Linda Nuchelmans

Mijn functie is commercieel medewerker binnendienst en samen met Jeanette verantwoordelijk voor de ondersteuning op kantoor wat ik met veel plezier doe.
Ik woon inmiddels 10 jaar in Veldhoven, getrouwd, moeder van twee jongens en een meisje. In mijn vrije tijd ga ik graag wat drinken met vrienden maar thuis lekker koken en bakken is aan mij ook zeker besteed!
Ik werk sinds 2004 werkzaam in de makelaardij. Na 2 jaar in de binnendienst te hebben gewerkt ben ik de opleiding voor makelaar/taxateur gaan volgen, mijn diploma behaald en sindsdien op verschillende makelaarskantoren ervaring opgedaan. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Van Kasteren Makelaardij. Op een ongedwongen manier ben ik onze opdrachtgevers graag van dienst. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden en natuurlijk alles tot in de puntje te verzorgen zodat de verkoop op rolletjes loopt.