Foto 1/5
Foto 2/5
Foto 3/5
Foto 4/5
Foto 5/5

Omschrijving

In het fraaie kerkdorp Riethoven aan de rand van het bos gelegen bouwkavel met een perceelgrootte van 471 m² met daarop een compleet bouwplan voor de realisatie van een vrijstaand (geschakeld) woonhuis met een inhoud van 470 m³. De inhoud van de te bouwen woning is vastgesteld op maximaal 900 m³ exclusief bijgebouwen.

OMSCHRIJVING

Het betreft een mooi bouwperceel aan de rand van het bos maar toch op korte afstand van de voorzieningen in het dorp.
Bijgevoegde impressies geven u een idee van de mogelijke bebouwing ter plaatse van dit bouwkavel. Deze impressies zijn slechts indicatief en uiteraard is een koper geheel vrij om naar eigen wens en inzicht een ontwerp te laten maken voor een nieuw te bouwen woning.
De blauwe stippellijn in de plattegrond is een opzet, het is mogelijk om een grotere woning re realiseren dan nu getekend is.

Het kerkdorp Riethoven heeft voorzieningen zoals een supermarkt, sporthal, basisschool en kinderdagverblijf. Daarnaast beschikt het dorp over een aantal uitstekende horecagelegenheden.
Tevens nabij Veldhoven, Eindhoven en Eersel gelegen.

* Fraai gelegen bouwkavel (kavel 1) van 471 m² met compleet bouwplan.
* Er zijn uitstekende ontsluitingsmogelijkheden naar het landelijke snelwegennet (A67 richting Antwerpen en Eindhoven) en de ligging is nabij ASML, het Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]